Hoe krijg je meer profielweergaven op TikTok?

De belangrijkste punten

  • Met de profielweergavegeschiedenis van TikTok kunnen gebruikers zien wie hun profiel de afgelopen 30 dagen heeft bezocht. Voor elk nieuw profielbezoek ontvangen gebruikers een melding.
  • Je kunt de kijkgeschiedenis inschakelen via je profielpagina, privacyinstellingen of de TikTok-inbox. Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met meer dan 5000 volgers die minimaal 16 jaar oud zijn.
  • Je kunt je profielweergavegeschiedenis bekijken via je profielpagina of in je inbox. Als je deze functie uitschakelt, wordt de huidige geschiedenis verwijderd en verschijnt je account niet meer in de weergavegeschiedenis van anderen.

Heb je je ooit afgevraagd wie er op je sociale media-profielen meekijkt? Laten we eerlijk zijn, wie niet? En hoewel de meeste sociale media-platformen niet de optie bieden om te zien wie je profiel bezoekt, is TikTok een van de weinige die deze handige functie wel aanbiedt.

Met de profielweergavegeschiedenis van TikTok kunnen gebruikers zien wie hun profiel heeft bezocht. Dit helpt gebruikers in de gaten te houden wie hun profiel mogelijk regelmatig bezoekt, en voor nieuwe creators kan het helpen om de juiste doelgroep te bereiken.

In dit artikel gaan we dieper in op de functie 'profielweergavegeschiedenis' op TikTok en hoe je profielweergaven kunt inschakelen voor je TikTok-account. Laten we beginnen!

Wat is het voordeel van het bekijken van profielen op TikTok?

De profielweergavegeschiedenis van TikTok is altijd een van de weinige functies geweest die gemengde reacties bij gebruikers heeft opgeroepen. Met profielweergaven kunnen gebruikers zien wie hun profiel de afgelopen 30 dagen heeft bezocht . Dit betekent dat elke keer dat iemand je profiel opent, TikTok je een melding stuurt om je te laten weten dat er een nieuw profielbezoek is geweest.

TikTok heeft de functie om profielen te bekijken teruggebracht... Voor velen van jullie is het voorbij.

- funky fresh (@taamriddlz) 17 februari 2022

Vereisten voor het gebruik van de TikTok-profielweergavenfunctie

Hoewel de profielweergavegeschiedenis van TikTok een handige manier is om je profielbezoeken bij te houden, is deze functie niet wereldwijd beschikbaar en zijn er enkele vereisten waaraan je moet voldoen.

  • De profielweergavegeschiedenis is alleen beschikbaar voor gebruikers die hiervoor in aanmerking komen. 5,000 volgers.
  • De leeftijd van uw account moet zijn 16 jaar oud Zodat je in ieder geval je profielkijkgeschiedenis kunt bekijken.
  • Alleen accounts die deze functie ook hebben ingeschakeld, verschijnen in je profielweergavegeschiedenis.
  • Als je account privé is, kun je je profielweergavegeschiedenis niet zien, maar je verschijnt wel in de logboeken van anderen.

Naast deze eenvoudige vereisten is het belangrijk om te onthouden dat je profielweergavegeschiedenis alleen voor jou toegankelijk is en niet beschikbaar is voor je volgers of andere gebruikers.

Hoe activeer je de kijkgeschiedenis van je profiel op TikTok?

Als het gaat om het inschakelen van de kijkgeschiedenis van je profiel, zijn er verschillende manieren om dit te doen via de TikTok-app op je Android- of iPhone- apparaat . Laten we ze eens afzonderlijk bekijken:

Let op: we hebben voor de volgende stappen een Android-apparaat gebruikt. Als je een iPhone gebruikt, zijn de stappen in de TikTok-app precies hetzelfde.

1. Vanaf je profielpagina

Een van de eenvoudigste manieren om profielweergaven in te schakelen is rechtstreeks via je TikTok-profiel. Zo schakel je profielweergaven in vanaf je profielpagina:

  1. Een app openen TikTok Van jou, klik op het pictogram. Persoonlijk profiel.
  2. Klik in je profieltabblad op het pictogram. De stappen in de rechterbovenhoek.
  3. Dit opent een sectie ProfielweergavenKlik hier op het pictogram. versnelling.
  4. Schakel vanaf hier de aan/uit-schakelaar om. Profielweergavenlogboek.
  5. Controleer de details goed en klik vervolgens op de knop. تشغيل Om de profielweergavegeschiedenis in te schakelen.

2. Via de privacyinstellingen

Voor de tweede methode gaan we naar de TikTok-instellingen om de functie voor de kijkgeschiedenis van je profiel in te schakelen. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open TikTok-app En druk op Je profielpictogram.
  2. Vanaf hier klikt u De drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek.
  3. Hiermee wordt een klein menu geopend. Klik hier op de optie. Instellingen en privacy.
  4. Selecteer in het tabblad Instellingen en privacy de optie. Privacybeleid.
  5. Scrol vervolgens naar beneden naar Profielweergaven.
  6. Zodra je het tabblad 'Profielweergaven' opent, aanzetten De knop hierna Profielweergavenlogboek.
  7. Lees de details en klik op تشغيل Om de profielweergavegeschiedenis op je TikTok-account in te schakelen.

3. Vanuit de inbox

In tegenstelling tot de andere twee methoden is de inboxmethode niet erg populair onder gebruikers, omdat je eerst een aantal extra instellingen moet aanpassen voordat de functie is ingeschakeld. Als de twee bovengenoemde methoden om de een of andere reden niet werken, kun je deze methode proberen door de volgende stappen te volgen:

  1. Een app openen TikTok Van jou, klik op het pictogram. الوارد.
  2. Zodra je je inbox opent, klik je op de optie. Activiteiten.
  3. Klik hier op de melding "Bekijk je profiel'.
  4. Nu moet je op het pictogram klikken. versnelling In het tabblad 'Profielweergaven'.
  5. Doe vervolgens het volgende: تشغيل De knop hierna Profielweergavenlogboek.
  6. Klik ten slotte op de knop تشغيل En je bent er klaar voor.

Hoe je de kijkgeschiedenis van je TikTok-profiel kunt bekijken

Zodra je de functie 'Profielweergavegeschiedenis' inschakelt op je TikTok-account, ontvang je meldingen over recente bezoeken aan je profiel . Wil je precies zien wie je profiel heeft bekeken? Dan zijn er twee manieren om dat te doen. Laten we die eens bekijken.

1. Vanaf je profielpagina

Een van de eenvoudigste manieren om te controleren wie je profiel heeft bezocht, is door je profielpagina te openen en de optie 'Profielweergavegeschiedenis' te gebruiken.

Zo kunt u uw profielweergavegeschiedenis bekijken:

  1. Ga naar de app TikTok En druk op Je profielpictogram.
  2. Klik hier op het pictogram. De stappen Openen Uw profielweergaven.
  3. En dat is het eigenlijk! Hier kun je zien wie naar je profiel heeft gezocht, en ook de optie Volg ze.

2. Vanuit je inbox

Een andere manier om je profielweergavegeschiedenis te bekijken, is door je inbox te openen en vervolgens het tabblad ' Activiteit' te selecteren . Hier zie je de recente activiteit van je account en meldingen van wie je profiel recent heeft bekeken.

Extra functie: Profielweergaven uitschakelen

Het inschakelen van profielweergaven kan nuttig zijn, maar als je niet in de weergavegeschiedenis van anderen wilt verschijnen, moet je deze functie in je account uitschakelen. Houd er echter rekening mee dat wanneer je de weergavegeschiedenis van je profiel uitschakelt, je huidige profielgeschiedenis wordt verwijderd en alleen kan worden hersteld door deze opnieuw in te schakelen.

Om de profielweergavegeschiedenis uit te schakelen, volg je dezelfde stappen als bij het inschakelen ervan, maar dit keer zet je simpelweg de schakelaar naast de optie voor profielweergavegeschiedenis uit . Wanneer de profielweergavegeschiedenis is uitgeschakeld, kunnen andere accounts je niet langer in hun profielweergavegeschiedenis zien.

Ontdek wie je TikTok-profiel heeft bekeken.

Door profielweergaven op TikTok in te schakelen, kun je zien wie je profiel recent heeft bezocht of gebruikers identificeren die regelmatig naar je account zoeken. Na het aanpassen van een paar instellingen kun je profielweergaven in- of uitschakelen om je TikTok-ervaring te personaliseren.

veelgestelde vragen

Waarom heb ik geen profielweergavegeschiedenis op TikTok?

Er zijn verschillende redenen waarom het tabblad 'Profielweergaven' mogelijk niet verschijnt. De meest voorkomende redenen zijn echter dat je jonger bent dan 16 jaar of dat je account meer dan 5000 volgers heeft. Als een van deze situaties op jouw account van toepassing is, kun je het tabblad 'Profielweergaven' niet openen.

Verschijn ik nog steeds in de profielweergavegeschiedenis van andere accounts, zelfs nadat ik deze functie op mijn eigen profiel heb uitgeschakeld?

Hoewel je niet in de profielweergavegeschiedenis van anderen verschijnt als je deze functie voor jezelf uitschakelt, is de enige keer dat je erin kunt verschijnen, als jouw profiel binnen de laatste 30 dagen van hun weergavegeschiedenis heeft plaatsgevonden.

Is er een manier om de profielweergavegeschiedenis te omzeilen?

Helaas is er geen manier om profielen van anderen te bekijken zonder dat zij weten dat je hun profiel bezoekt. Als zowel jouw profiel als het profiel dat je bekijkt deze functie hebben ingeschakeld, kun je de functie voor profielweergaven niet omzeilen.

Reacties zijn gesloten.